Welkom

Vanaf maandag 11 mei 2020 mag ik mijn deuren van de salon weer openen.

Dit is natuurlijk erg fijn, maar er zijn nu maatregelen bijgekomen om de regels omtrent het coronavirus te handhaven. Op mijn website onder het kopje `Corona` kunt u de nieuwe regels vinden. Bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

Alvast bedankt voor uw begrip,

Martine

 

Mijn naam is Martine en ik heet u welkom op de website van Medisch Pedicuresalon Martine!

Met veel passie ben ik in 2013 begonnen aan de opleiding Pedicure, die ik in April 2014 goed heb afgerond. Toch voelde het nog niet compleet, ik wilde nog verder leren om meer te leren over de wereld van de Medisch Pedicure. Deze opleiding ben ik ook gestart en ook deze goed afgerond, in Maart 2017 heb ik het diploma Medisch Pedicure in ontvangst mogen nemen.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel mensen onderschatten een goede verzorging van de voeten. We vergeten dat onze voeten ons de hele dag overal heen brengen. Een goede verzorging is daarom erg belangrijk, omdat we onze voeten elke dag weer nodig hebben!

 

IMG_6440IMG_6438

Voor het maken van een afspraak kunt u onder het kopje ‘online afspraak maken’ zelf een afspraak inplannen. Maar u mag mij ook altijd even bellen op 06 – 28241229 of mij een email sturen, dit kan naar; info@pedicuresalonmartine.nl

 

Tot ziens in mijn salon!
Medisch Pedicure Martine

 

Ik ben aangesloten bij Pro Voet en ProCert.
provoet-logo1logo-procert

Bezoek ook mijn Facebook pagina, en blijf zo op de hoogte van alle acties.
fb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *